FIRST LEGO League Challenge – Pachet 40 (40 copii)

2.900,00 lei

FIRST® LEGO® League Challenge – Înscriere 40 copii (class pack) în sezonul SUPERPOWEREDSM

Include resursele necesare pentru 40 copii.

Fără set de robotică LEGO Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime.

SKU: FLLC40-SP Categorii: ,

Descriere

Despre FIRST® LEGO® League Challenge

Competiția prietenească stă la baza FIRST® LEGO® League Challenge, unde echipe formate din maxim 10 copii se concentrează pe cercetare, rezolvare de probleme și inginerie – construirea și programarea unui robot LEGO® care rezolvă misiunile probei de robotică. De asemenea, echipele participă la un proiect de inovare pentru a identifica și rezolva o problemă relevantă din lumea reală.
FIRST LEGO League Challenge este una dintre cele trei divizii ale programului FIRST LEGO League, bazate pe grupe de vârstă. Acest program inspiră tinerii să experimenteze și să își dezvolte încrederea de sine, gândirea critică și aptitudinile de proiectare prin intermediul unei abordări practice de învățare STEM. Programul FIRST LEGO League a fost creat ca urmare a parteneriatului dintre FIRST® și LEGO® Education.

Sezonul 2022-2023: SUPERPOWEREDSM

Cei mai mulți dintre noi considerăm de la sine înțeles că ne putem „umple cu energie” oricând și oriunde. Dar cum este de fapt generată, stocată, distribuită și consumată energia pe care o utilizăm în fiecare zi? Vom avea întotdeauna suficientă energie disponibilă? Cum va arăta viitorul producției și consumului de energie? Aceasta este provocarea pentru sezonul 2022/23, SUPERPOWEREDSM.

Pe parcursul sesiunilor, echipa va experimenta procesul de proiectare inginerească. Echipa va identifica, proiecta și crea soluții pe care apoi le va testa și îmbunătăți în mod repetat. Echipa va împărtăși și comunica cu ceilalți ceea ce au învățat. Formularele de evaluare folosite în jurizare evidențiază procesul de proiectare inginerească folosit pentru a crea robotul și soluțiile proiectului de inovare.

 

Lucrul în echipă

Echipa formată din maxim 10 copii, va crea propriul robot pentru a concura la proba de robotică și va proiecta soluția sa pentru proiectul de inovare. Membrii echipei vor fi încurajați să lucreze împreună, să se asculte unii pe alții și să împărtășească ideile lor cu ceilalți. Rolurile din echipă sunt incluse în caietul inginerului. Folosirea rolurilor ajută echipa să funcționeze mai eficient și permite implicarea fiecărui membru al echipei.

Materiale necesare

Caietul inginerului (2 exemplare per echipă)
Veți primi un set de Caiete ale Inginerului SUPERPOWEREDSM, care oferă copiilor un loc în care să-și noteze ideile și desenele, pe măsură ce progresează prin călătoria lor. Pentru fiecare sesiune există o pagină pe care ei să o completeze. Oferiți un caiet fiecărui copil.

Setul Challenge (pentru maxim 10 copii)
Setul Challenge (sau terenul de joc) este format din modelele misiunilor, planșa de joc și câteva materiale adiționale. Materialele adiționale includ sistemul de fixare 3M™ Dual Lock™, brelocuri și plăcuțe cu sezonul pentru membrii echipei.

Setul LEGO® Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime (pentru fiecare 10 copii)
Fiecare echipă ar trebui să aibă acces la un set LEGO® Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime. Acest set va fi folosit pe parcursul sesiunilor pentru proiectarea, construirea și programarea unui robot automon ce va rezolva misiunile din cadrul probei de robotică SUPERPOWEREDSM.

FIRST® LEGO® League Challenge – Pachet 40 (40 copii).

  • 8 x Caietul inginerului
  • 1 x Ghidul antrenorului
  • 4 x Regulamentul probei de robotică
  • 2 x Setul Challenge
  • 4 x echipe locale
  • Fără setul LEGO® Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime

NOTĂ:
Costurile de transport nu sunt incluse în preț.
Disponibil pentru achiziție publică directă și prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.) – www.e-licitatie.ro

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FIRST LEGO League Challenge – Pachet 40 (40 copii)”