Reduceri!

FIRST LEGO League Challenge – O echipă (10 copii) (RESIGILAT)

800,00 lei

FIRST® LEGO® League Challenge – Înscriere o echipă (10 copii).

Include resursele necesare pentru 10 copii. Teren de joc resigilat.

Fără set de robotică LEGO Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime.

SKU: FLLC1-RG-CC Categorii: , ,

Descriere

Despre FIRST® LEGO® League Challenge

Competiția prietenească stă la baza FIRST® LEGO® League Challenge, unde echipe formate din maxim 10 copii se concentrează pe cercetare, rezolvare de probleme și inginerie – construirea și programarea unui robot LEGO® care rezolvă misiunile probei de robotică. De asemenea, echipele participă la un proiect de inovare pentru a identifica și rezolva o problemă relevantă din lumea reală.
FIRST LEGO League Challenge este una dintre cele trei divizii ale programului FIRST LEGO League, bazate pe grupe de vârstă. Acest program inspiră tinerii să experimenteze și să își dezvolte încrederea de sine, gândirea critică și aptitudinile de proiectare prin intermediul unei abordări practice de învățare STEM. Programul FIRST LEGO League a fost creat ca urmare a parteneriatului dintre FIRST® și LEGO® Education.

Sezonul 2021-2022: CARGO CONNECTSM

Provocarea acestui an a FIRST LEGO League Challenge se numește CARGO CONNECTSM. Copiii vor învăța despre cum marfa este transportată, sortată și livrată la destinațiile potrivite. Pe măsură ce sistemele de transport sunt tot mai solicitate, copiii trebuie să regândească modul în care bunurile sunt transportate dintr-un loc în altul. Avem puterea să construim un nou model de urmat și să inventăm viitorul transporturilor. Viitorul începe aici, cu voi. Pe parcursul sesiunilor, echipa va experimenta procesul de proiectare inginerească. Echipa va identifica, proiecta și crea soluții pe care apoi le va testa și îmbunătăți în mod repetat. Echipa va împărtăși și comunica cu ceilalți ceea ce au învățat. Formularele de evaluare folosite în jurizare evidențiază procesul de proiectare inginerească folosit pentru a crea robotul și soluțiile proiectului de inovare.

 

Lucrul în echipă

Echipa. formată din maxim 10 copii, va crea propriul robot pentru a concura la proba de robotică și va proiecta soluția sa pentru proiectul de inovare. Membrii echipei vor fi încurajați să lucreze împreună, să se asculte unii pe alții și să împărtășească ideile lor cu ceilalți. Rolurile din echipă sunt incluse în caietul inginerului. Folosirea rolurilor ajută echipa să funcționeze mai eficient și permite implicarea fiecărui membru al echipei.

Materiale necesare

Caietul inginerului (2 exemplare per echipă)
Veți primi un set de Caiete ale Inginerului CARGO CONNECTSM, care oferă copiilor un loc în care să-și noteze ideile și desenele, pe măsură ce progresează prin călătoria lor. Pentru fiecare sesiune există o pagină pe care ei să o completeze. Oferiți un caiet fiecărui copil.

Setul Challenge (pentru maxim 10 copii)
Setul Challenge (sau terenul de joc) este format din modelele misiunilor, planșa de joc și câteva materiale adiționale. Materialele adiționale includ sistemul de fixare 3M™ Dual Lock™, brelocuri și plăcuțe cu sezonul pentru membrii echipei.

Setul LEGO® Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime (pentru fiecare 10 copii)
Fiecare echipă ar trebui să aibă acces la un set LEGO® Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime. Acest set va fi folosit pe parcursul sesiunilor pentru proiectarea, construirea și programarea unui robot automon ce va rezolva misiunile din cadrul probei de robotică CARGO CONNECTSM.

FIRST® LEGO® League Challenge – Înscriere o echipă (10 copii).

  • 2 x Caietul inginerului
  • 1 x Ghidul antrenorului
  • 1 x Regulamentul probei de robotică
  • 1 x Setul Challenge (RESIGILAT)
  • Fără loc la o etapă regională
  • Fără setul LEGO® Education Mindstorms EV3 sau SPIKE Prime

 

NOTĂ:
Costurile de transport nu sunt incluse în preț.
Disponibil pentru achiziție publică directă și prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.) – www.e-licitatie.ro

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FIRST LEGO League Challenge – O echipă (10 copii) (RESIGILAT)”

S-ar putea să-ți placă și…