Reduceri!

FIRST LEGO League Discover – Pachet 8 + STEAM Park

1.620,00 lei

FIRST® LEGO® League Discover – Pachet 8 + STEAM PARK.

Include resursele necesare pentru 8 copii.

SKU: FLLD8-SP-CC Categorii: ,

Descriere

Despre FIRST® LEGO® League Discover

În FIRST® LEGO® League Discover, copiii sunt familiarizați cu fundamentele STEM în timp ce lucrează împreună pentru a rezolva provocări distractive și construiesc modele folosind cărămizi LEGO® DUPLO®. Pe parcurs copiii se vor obișnui să învețe, își vor dezvolta încrederea de sine și vor deprinde lucrul în echipă. FIRST LEGO League Discover este una dintre cele trei divizii ale programului FIRST LEGO League, bazate pe grupe de vârstă. Acest program inspiră tinerii să experimenteze și să își dezvolte încrederea de sine, gândirea critică și aptitudinile de proiectare prin intermediul unei abordări practice de învățare STEM. Programul FIRST LEGO League a fost creat ca urmare a parteneriatului dintre FIRST® și LEGO® Education.

Abilități STEM timpurii

Copiii își vor dezvolta abilități STEM care includ:

  • Știință: cauză și efect, gravitate, forță, mișcare și mecanisme simple.
  • Tehnologie: unelte și investigarea modului în care funcționează lucrurile.
  • Inginerie: crearea de planuri, construirea de soluții și rezolvarea de probleme.
  • Matematică: raționamentul abstract și cantitativ, atributele obiectelor și identificarea formelor.

Sezonul 2021-2022: CARGO CONNECTSM

Provocarea acestui an a FIRST LEGO League Discover se numește CARGO CONNECTSM. Copiii vor învăța despre modalitățile de transportare, sortare și livrare a mărfii la destinațiile potrivite. Copiii se pot comporta și gândi precum proiectanții și inginerii, dezvoltându-și abilitățile de observare, de a-și pune întrebări și de a aduna informații. În timpul fiecărei sesiuni vor experimenta procesul de proiectare inginerească. Nu există o ordine fixă pentru acest proces și de aceea ei pot parcurge fiecare etapă de mai multe ori într-o singură sesiune. Asta înseamnă că pe parcursul unei sesiuni, copiii vor explora tema și ideile sezonului, vor crea soluții, le vor testa, schimba și îmbunătăți de mai multe ori, iar în final vor împărtăși ce au învățat cu ceilalți.

Lucrul în echipe

Copiii lucrează împreună în echipe de câte 4 utilizând piese din LEGO® Education STEAM Park și setul CARGO CONNECTSM Discover. Ei vor colabora și vor comunica pentru a construi, învăța și juca împreună. Copiii trebuie să fie încurajați pe parcursul celor 12 sesiuni să lucreze cu colegii lor de echipă, să se asculte unii pe alții, să-și aștepte rândul și să împărtășească ideile și piesele.

Materiale necesare

Caietul inginerului (pentru fiecare copil)
Veți primi un set de Caiete ale Inginerului CARGO CONNECTSM, care oferă copiilor un loc în care să-și noteze ideile și desenele, pe măsură ce progresează prin călătoria lor. Pentru fiecare sesiune există o pagină pe care ei să o completeze. Oferiți un caiet fiecărui copil.

Setul Discover More (pentru fiecare copil)
Setul Discover More este proiectat pentru a fi luat acasă de copii. Folosiți pliantul însoțitor (disponibil la firstlegoleague.org/discovermore) pentru a antrena întreaga familie în joc și activități relevante. Setul include două seturi “Six Bricks” pentru ca un adult și un copil să participe la aceste activități.

Setul Discover (pentru maxim 4 copii)
Setul Discover este format din modelul CARGO CONNECTSM (camion, pachete, centru de sortare și destinații), figurine LEGO® DUPLO®, seturi “Six Bricks”, planșa de joc și instrucțiunile de asamblare.
Modelul Discover este destinat să ajute copiii să se conecteze la tematica sezonului și să ofere un punct de plecare pentru discuții și construcția ulterioară. Planșa este folosită ca un spațiu de colaborare pentru a aduce modelele împreună.
Fiecare set Discover include cinci seturi “Six Bricks” pentru utilizare în clasă. Există destule seturi pentru a da câte unul fiecărui copil, plus unul pentru profesor.
Fiecare copil va avea nevoie de câte o cărămidă din cele șase culori disponibile. Cărămizile “Six Bricks” sunt în plus față de cărămizile “Six Bricks“ din seturile Discover More ce pot fi luate acasă.

Setul LEGO® Education STEAM Park (pentru fiecare 6-8 copii)
Fiecare echipă ar trebui să aibă acces la piesele din setul STEAM Park. Toate echipele vor folosi setul STEAM Park pentru a explora conceptele STEM și a forma baza modelului echipei.
Vor exista și probleme pe parcursul sesiunilor, precum și la evenimentul de sărbătorire, care pot fi explorate și rezolvate folosind numeroasele piese colorate, funcționale și ușor de utilizat disponibile în acest set.

FIRST® LEGO® League Discover – Pachet pentru 8 copii + STEAM Park.

  • 8 x Caietul inginerului
  • 1 x Ghidul antrenorului
  • 8 x Setul Discover More
  • 2 x Setul Discover
  • 1 x setul LEGO® Education STEAM Park

 

NOTĂ: Costurile de transport nu sunt incluse în preț.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FIRST LEGO League Discover – Pachet 8 + STEAM Park”