Reduceri!

FIRST LEGO League Explore – O echipă (6 copii)

600,00 lei

FIRST® LEGO® League Explore – Înscriere o echipă (6 copii).

Include resursele necesare pentru 6 copii.

Fără set de robotică LEGO Education WeDo 2.0 sau SPIKE Essential.

SKU: FLLE1-CC Categorii: , ,

Descriere

Despre FIRST® LEGO® League Explore

În FIRST® LEGO® League Explore, echipele se concentrează pe elementele fundamentale ale ingineriei în timp ce explorează probleme din lumea reală, învață să proiecteze, să programeze și să creeze soluții unice realizate cu cărămizi LEGO și motorizate de LEGO Education WeDo 2.0 sau SPIKE™ Essential. FIRST LEGO League Explore este una dintre cele trei divizii ale programului FIRST LEGO League, bazate pe grupe de vârstă. Acest program inspiră tinerii să experimenteze și să își dezvolte încrederea de sine, gândirea critică și aptitudinile de proiectare prin intermediul unei abordări practice de învățare STEM. Programul FIRST LEGO League a fost creat ca urmare a parteneriatului dintre FIRST® și LEGO® Education.

Sezonul 2021-2022: CARGO CONNECTSM

Provocarea acestui an a FIRST LEGO League Explore se numește CARGO CONNECTSM. Copiii vor afla cum mărfurile sunt transportate, sortate și livrate către destinații. Sistemele de transport sunt solicitate tot mai mult, astfel copiii trebuie să regândească modul în care mărfurile sunt transportate dintr-un loc în altul. Avem puterea de a construi o cale mai bună și de a inventa viitorul transporturilor. Și totul începe de aici, cu noi. În timpul fiecărei sesiuni, vor experimenta procesul ingineresc de proiectare. Nu exista nici o ordine prestabilită în acest proces astfel că pot parcurge o etapă de mai multe ori în aceeași sesiune. Aceasta înseamnă că, în timpul unei sesiuni, copiii vor explora subiecte și idei, vor crea soluții, le vor testa, vor itera și le vor schimba, apoi vor împărtăși ceea ce au învățat cu alții.

Lucrul în echipe

Copiii lucrează împreună în echipe de șase persoane folosind piese din setul LEGO® Education WeDo 2.0 sau SPIKE™ Essential, și un set CARGO CONNECT Explore. Vor colabora și vor comunica pentru a construi, a învăța și a se juca împreună. Copiii ar trebui încurajați în fiecare sesiune să lucreze cu colegii lor de echipă, să se asculte reciproc,să își aștepte rândul și să împărtășească idei și piese

Materiale necesare

Caietul inginerului (pentru fiecare copil)
Veți primi un set de Caiete ale Inginerului CARGO CONNECTSM, care oferă copiilor un loc în care să-și noteze ideile și desenele, pe măsură ce progresează prin călătoria lor. Pentru fiecare sesiune există o pagină pe care ei să o completeze. Oferiți un caiet fiecărui copil.

Setul Explore (pentru maxim 6 copii)
Setul Explore este format din modelul CARGO CONNECTSM (camion și centrul de sortare), piese LEGO®adiționale, planșa de joc și instrucțiunile de asamblare.
Modelul Explore este destinat să ajute copiii să se conecteze la tematica sezonului și să ofere un punct de plecare pentru discuții și construcția ulterioară. Planșa este folosită ca un spațiu de colaborare pentru a aduce modelele împreună.

Setul LEGO® Education WeDo 2.0 sau SPIKE Essential (pentru fiecare 6 copii)
Fiecare echipă ar trebui să aibă acces la un set LEGO® Education WeDo 2.0 sau SPIKE Essential. Acest set va fi folosit pe parcursul sesiunilor pentru programarea și automatizarea construcțiilor create pentru a rezolva provocările din sezonul CARGO CONNECTSM.

FIRST® LEGO® League Explore – Înscriere o echipă (6 copii).

  • 6 x Caietul inginerului
  • 1 x Ghidul antrenorului
  • 1 x Setul Explore
  • Fără participarea la festival național
  • Fără setul LEGO® Education WeDo 2.0 sau SPIKE Essential

 

NOTĂ: Costurile de transport nu sunt incluse în preț.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FIRST LEGO League Explore – O echipă (6 copii)”